06 22103517 | Medisch Centrum De Brug, Geerdinksweg 149, 7555 DL Hengelo | info@visiemotion.nl
Over mij

WIE BEN IK?

Hedwig Hilhorst

Profiel: Haptotherapeut, Mens-in-organisatiedeskundige, psychosomatisch fysiotherapeut, mindfulnesstrainer maar ook hoofddocent bij Saxion University (team Masters en Experts). Men noemt mij betrokken, praktisch en betrouwbaar. Ik stem makkelijk af op de mens, de situatie en de omgeving, ik probeer dan denken, voelen en doen een beetje te combineren in een ruimtelatende setting.

Door mijn opleidingen en ervaring op zowel terrein van individuele als organisatorische begeleiding, kan ik beide samenbrengen binnen de begeleiding, training of coaching. Dat ervaar ik als een groot pluspunt in mijn werk. Ik verzorg trajecten zowel individueel, als aan teams of incompany. Mijn meeste ervaring in teams ligt op het terrein van zorg en onderwijs.

Ik volgde: de opleiding Fysiotherapie in Enschede, de opleiding Haptotherapie bij het ITH te Nijmegen en Haptonomie- en Haptosynesie-opleidingen aan het WIH (Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie) te Grave. De Mindfulness-traineropleiding en compassietraineropleiding bij het CvM te Amsterdam. De ”Master Health and Social Care” (Birmingham) en de “Master Human Development” (MHD).

Na 25 jaar ervaring in revalidatie en eerstelijnszorg richtte ik in 2007 VisieMotion op, een bureau voor haptotherapie, mindfulness en coaching. Ik werk samen met bedrijfs-, verzekerings- en huisartsen, fysiotherapeuten, POH’ers, psychologen en psychotherapeuten, beeldend kunstenaars en acteurs. Visiemotion verzorgde eerder al trajecten voor onder andere Saxion University, Gemeente Enschede, Bibliotheek Hengelo, Twickel College in Hengelo, Tactus en Buurtzorg Nederland.

BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Ik neem graag contact met je op.

Maak een afspraak