06 22103517 | Medisch Centrum De Brug, Geerdinksweg 149, 7555 DL Hengelo | info@visiemotion.nl

Basiscursus Mindfulness

Ben jij altijd maar druk met werk, sociale verplichtingen, lastige omstandigheden en nog veel meer? Mindfulness helpt je om tot rust te komen. Gun jezelf eens de tijd om stil te staan, je bewust te worden van hoe je je voelt en waarmee je bezig bent. De basiscursus mindfulness helpt je om je gedachten en emoties bewust te ervaren en ernaar te gaan luisteren en handelen.

Is de basiscursus mindfulness geschikt voor mij?

De basiscursus mindfulness is geschikt voor jou wanneer je minder wilt leven op de automatische piloot. Je leert hoe je open en bewust in het leven kunt staan, zonder al die automatische patronen te hoeven uit te voeren. Wanneer je verlangt naar rust, minder stress en minder gepieker is de basiscursus mindfulness voor jou.De cursus helpt je om te genieten van het moment, te leven in het hier en nu en het luisteren naar je innerlijke stem. Wat zegt die tegen je?

Mindfulness vergoeding

Mindfulness kan in de meeste gevallen gedeeltelijk vergoed worden vanuit het aanvullende pakket.Vraag bij je zorgverzekering na of jij voor een vergoeding in aanmerking komt. Hedwig Hilhorst is gecertificeerd categorie 1 trainer en aangesloten bij de VMBN

Cursusinformatie

Zes  woensdagavonden  

16-23-30 november

07-14-21 december

van 19.00 tot 20.30 uur 

Locatie

De trainingen worden gegeven in de zaal van Fysiotherapie Wooldersteen aan het Agathaplein te Hengelo.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen €197,50 (incl. BTW)

Aanmelden voor de cursus?

  Je naam

  Je e-mailadres

  Telefoon

  Je bericht

  BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

  Ik neem graag contact met je op.

  Maak een afspraak