06 22103517 | Medisch Centrum De Brug, Geerdinksweg 149, 7555 DL Hengelo | info@visiemotion.nl

Haptotherapie

Er kunnen momenten zijn in je leven dat je vastloopt. Om wat voor redenen dan ook. Deze verstoring kan tijdelijk, maar ook permanent zijn. Geeft jouw lichaam je signalen? Het is belangrijk om deze signalen niet onopgemerkt aan je voorbij te laten gaan.

Verstoringen in je leven

Voorbeelden van verstoringen in je leven zijn gevoelens van onvrede, verstoorde relaties en lichamelijke of psychische klachten. Wij zijn gewend om deze signalen te negeren en te vertrouwen op onze tweede natuur: het verstand. Toch kunnen we veel leren van wat ons lichaam ons te vertellen heeft. En zo ontdekken we waar die verstoringen vandaan komen. Haptotherapie kan van waarde zijn om dit weer te ontdekken.

Wat is haptotherapie?

Haptotherapie biedt de mogelijkheid om opnieuw kennis te maken met het gevoelsleven van je eigen lichaam. Deze vorm van therapie is een ontdekkingsreis met een haptotherapeut als reisleider. Ik maak gebruik van directe, affectieve en helende aanrakingen, waarbij jij je bewust wordt van je gevoelens. Ik help je om uit je verstoring weer in beweging te komen en het geluk weer te ervaren.

Haptotherapie vergoeding

Haptotherapie kan in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit het aanvullende pakket. Vraag bij je zorgverzekering na of jij voor een vergoeding in aanmerking komt. Hedwig Hilhorst is GGZ haptotherapeut en aangesloten bij de VVH.

Meer trajecten

WIL JIJ OP WEG NAAR BALANS?

Ik help je graag.

Goed dat je ondersteuning vraagt! Heb je een specifieke vraag?
Neem gerust contact met me op.

  Je naam

  Je e-mailadres

  Telefoon

  Je bericht

  BENIEUWD WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

  Ik neem graag contact met je op.

  Maak een afspraak