1. Programma cursussen Mindfulness 2018:

Er zijn twee verschillende cursussen gepland,
een aantal verdiepingsavonden en een themadag.

Onderstaand een korte uitleg.
Klik voor het schema cursusdata en kosten:
     > 2018

Ook zo druk in uw hoofd?

Met werk, sociale verplichtingen, lastige omstandigheden, etc. etc?

a)Basiscursus Mindfulness

Geef uzelf eens het kado om op 6 avonden van 19.00-20.30 uur onder begeleiding van ervaren therapeute met uw gedachten en emoties een pas op de plaats te maken door het volgen van een aandachtstraining (mindfulness)
(zie schema cursusdata en kosten
najaar 2018)


Voor mensen die te kampen hebben met burnout, depressie, angsten, chronische klachten, etc. is de achtweekse MBSR/MBCT een goede optie:

b)De achtweekse intensieve Mindfulnesstraining MBSR/MBCT
(Acht keer 2,5 uur en een stiltedag).
Deze wetenschappelijk onderbouwde verdiepingsvorm, de MBSR/MBCT-training, bestaat uit acht groepsbijeenkomsten van 2½ uur. Iedere week staat een bepaald thema centraal. Onderwerpen zijn onder meer: Hoe neem je waar, op welke wijzen kun je aandacht geven, wat is stress, wat zijn je reacties op stress, hoe communiceer je, hoe ga je om met emoties, met je grenzen en met zelfzorg.
De oefeningen en opdrachten tijdens de zitting en in het huiswerk zullen aansluiten bij het thema van die week. In elke sessie is er veel ruimte om de ervaringen die je met deze oefeningen hebt opgedaan uit te wisselen met de andere groepsleden en om vragen te stellen of advies te vragen aan de trainer wanneer je moeilijkheden tegenkomt bij het oefenen. Tenslotte zijn er nog huiswerkopdrachten die gekoppeld zijn aan het thema van de zitting. Je sluit af met een individueel evaluatiegesprek met de trainer. (zie schema)
Groepsgrootte voor de trainingen: 6-8 personen

c)Meditatie, terugkom en verdiepingsavonden en dagen.
Deze zijn voor eerdere deelnemers van de cursussen (zie schema)

In veel gevallen kan betaling via de werkgever plaatsvinden of (gedeeltelijk) via de aanvullende ziektenkostenverzekering. Informeer bij Visiemotion naar de mogelijkheden.

info@visiemotion.nl

of bel 06-22103517

 

2. Incompany

Lopende trainingen:

Op aanvraag verzorgen wij uw Op Maat cursus of training.
Informatie en opgave info@visiemotion.nl of bel 06-22103517