Bedrijven bestaan uit mensen. Mensen die ván en vóór iets leven. Werk is één van de belangrijke bronnen van zingeving. Mensen die met bezieling en bevlogenheid werken, zijn veerkrachtig en vitaal. Hun fysieke en emotionele welbevinden is belangrijk voor een goede bedrijfsvoering.

Reorganisaties of cultuurveranderingen kunnen een balansverstoring teweegbrengen bij werknemers, leidinggevenden of in teams. Dit kan leiden tot meer en langdurig verzuim en een negatieve invloed op de werksfeer, samenwerking en productiviteit.

Visiemotion ondersteunt werknemers in bedrijven middels training, coaching en consult. Om problemen te signaleren en aan te pakken, maar zeker ook te voorkomen. Daarbij staan de volgende thema's centraal: leiderschapsontwikkeling, samenwerking binnen teams, persoonlijke ontwikkeling, zingevingvraagstukken, werkdrukonderzoek en aanpak, moderne timemanagement, stressmanagement en zelfmanagement-aanpak. De concrete werksituatie is het vertrekpunt voor onze aanpak. Visiemotion heeft een creatieve insteek middels één- en meerdaagse programma's op maat. Neem eens contact op wat we voor u kunnen doen!

Visiemotion kan uw bedrijf in beweging brengen, van inspiratie naar realisatie. De volgende programma's worden aangeboden: